Padėkos diena

Gegužės 18 dieną kultūros namuose vyko tradicinė mokyklos Padėkos diena. Jos metu padėkota mokytojams už jų nuoširdų darbą su gabiais mokiniais, pasiektus puikius rezultatus rajono dalykų olimpiadose ir konkursuose, šokių ir sporto srityse.

Po to dėkota visų klasių mokiniams. Jiems įteikti mokyklos Padėkos raštai. Geriausių rezultatų pasiekęs mokinių ketvertas: 9 klasės mokinė Ieva Jarašiūnaitė, 10 klasės mokinė Austėja Mockutė, 12 klasės mokinys Justinas Šukys ir 7 klasės mokinys Gvidas Šniolis. Svariausių laimėjimų pasiekė Ieva. Ji rajono olimpiadose laimėjo 6 prizines vietas: I vietas chemijos ir rusų kalbos, II vietas biologijos, geografijos, anglų kalbos ir informacinių technologijų olimpiadose. Ievai įteikta ir direktoriaus pavaduotojos premija už puikų mokymąsi ir pasiektus rezultatus rajono olimpiadose.

Už nuoširdų bendradarbiavimą su mokykla padėkota ir kai kuriems mokinių tėveliams.

Visiems šventės dalyviams savo puikius šokius dovanojo Šeduvos gimnazijos šokių studijos „Vaivorykštė“ šokėjai ir jų vadovas Astijus Poška, nuotaikingomis dainomis linksmino Rapolas Meškauskas.