Įteikti brandos atestatai

Liepos 13 d. įteikti brandos atestatai antrajai gimnazijos abiturientų laidai, o iš viso tai 64-oji abiturientų laida Šiaulėnuose. Jau seniai turėjome tokią mažą laidą. Šiemet baigė tik 13 abiturientų.

Galime pasidžiaugti, kad nors skaičiumi ir maža laida, bet mokymosi pasiekimai, bent jau kai kurių abiturientų, džiugina. Visi abiturientai sėkmingai išlaikė pasirinktus brandos egzaminus.  Gyčio Gavrilucos valstybinio anglų kalbos egzamino įvertinimas yra 99 balai. Dar šiek tiek pastangų ir vėl būtume turėję šimtuką. Tai antras anglų kalbos rezultatas nuo pat valstybinių egzaminų laikymo pradžios. Puikiai lietuvių kalbos ir literatūros egzaminą išlaikė Gabrielė Arlauskaitė. Jos žinios įvertintos 91 balu. Arūnės Kanovaitės anglų kalbos žinios valstybinio egzamino metu įvertintos 90 balų, lietuvių kalbos ir literatūros – 87 balais. Valstybinių brandos egzaminų metu gerai įvertintos Vilmos Daujotaitės lietuvių kalbos ir literatūros, Gabrielės Arlauskaitės fizikos, Gyčio Gavrilucos matematikos žinios.

Abiturientė Gabrielė Arlauskaitė per dvejus paskutiniuosius mokslo metus laimėjo prizines vietas trijose rajoninėse olimpiadose, Arūnė Kanovaitė – dvejose olimpiadose ir vertėjų iš anglų kalbos konkurse.

Už gerus mokymosi rezultatus, aktyvų dalyvavimą olimpiadose ir konkursuose abiturientė Gabrielė Arlauskaitė apdovanota Radviliškio rajono mero Padėkos raštu.

Palinkėkime abiturientams sėkmės visur ir visada, o pirmiausia teisingai pasirinkti būsimo gyvenimo kelią.