Kalėdiniai renginiai

Gruodžio 22 d. patys mažiausieji gimnazijos mokiniai ir vaikai susirinko į Šiaulėnų kultūros namus. Jų laukė susitikimas su Kelmės mažojo teatro aktoriais, kurie vaikams parodė spektaklį „Kaminkrėčio laimė“. Po to vaikai susitiko su Kalėdų seneliu, su juo pašoko, padeklamavo jam išmoktų eilėraštukų, padainavo dainelių, smagiai pašoko, net Senelio lazdą kai kam pasisekė palaikyti… O dosnusis Kalėdų senelis savo jauniesiems draugams padovanojo dovanėlių. Buvo tikrai puiki šventė.

Artėjant Kalėdoms, kalėdiniai renginiai vijo vienas kitą… Septintos klasės kolektyvas gruodžio 22 d. pakvietė į Karališkąjį Kalėdinį rytmetį. Penktos ir šeštos klasių mokiniai dalyvavo karališkosios šeimos ir jos garbingos svitos organizuotame renginyje, padėjo spręsti iškilusias problemas, ieškoti paslapties… Buvo šokių, dainų, žaidimų, vaidinimų. Geros emocijos liejosi per kraštus.

Gruodžio 21 dienos vakarą vyriausieji gimnazistai pakvietė vyresnių klasių mokinius į tradicinę kalėdinę diskoteką-karnavalą. Skambėjo 90-ųjų metų muzika. Kalėdinio renginio metu kiekviena klasė parodė savo paruoštą numerį, atliko vedančiųjų pateiktas užduotis.

Kas gi labiausiai laukia Kalėdų senelio ir dovanų? Žinoma, kad patys mažiausieji. Ikimokyklinio ugdymo grupės „Boružiukai“ vaikai ir jų šeimos nariai padarė puikių pirštinių ir gruodžio 15 d. pakvietė visus į parodą „Kalėdų senelio pirštinė“