Šimtadienis

Vasario 24 d. mūsų abiturientai pradėjo skaičiuoti paskutines 100 dienų, likusių iki brandos egzaminų sesijos. Šis atskaitos taškas pažymėtas šimtadieniu, kurį tradiciškai abiturientams dovanojo trečios klasės gimnazistai.

Kiekvienais metais trečios klasės gimnazistams iškyla klausimas, kokią šventę surengti draugams, kad ji paliktų smagius ir šiltus prisiminimus. Šiais metais abiturientai buvo pakviesti į nuotaikingą kaukių balių. Ketvirtokams gimnazistams ir jų auklėtojai Gražinai Naudužienei teko įsikūnyti į nuotaikingos pasakos herojus, vaidinti, kurti, improvizuoti. Visų veiduose tviskėjo nuoširdi šypsena. Visų dėmesį patraukė ir renginio organizatorių paruošti vaizdeliai: iš abiturientų, jų draugų, mokytojų imti interviu, nuotaikingos abiturientų akimirkos mokykloje. Visi nuoširdžiai juokėsi ir plojo, dėkodami už gražiai parengtą darbą.

 

Atlikę jiems skirtas užduotis, abiturientai gavo pusatestačius su nuotaikingomis karikatūromis ir „veiklos“ įvertinimais. Abiturientams sėkmės linkėjo pirmoji mokytoja Birutė Arbušauskienė, klasės auklėtoja Gražina Naudužienė, gimnazijos direktorius Vytautas Jarašiūnas. Sėkmės linkėjo ir šventėje dalyvavę antros klasės gimnazistai. Renginio organizatoriai abiturientams padovanojo simbolinį kalendorių-medelį, kurio kiekvienas lapelis simbolizuoja greitai tirpstančias dienas.