Įteikti brandos atestatai

Liepos 14 d. įteikti brandos atestatai trečiajai gimnazijos abiturientų laidai, o iš viso tai 65-oji abiturientų laida Šiaulėnuose. Šiemet gimnaziją baigė 22 abiturientai.

Galime pasidžiaugti, kad kai kurių šios laidos abiturientų brandos egzaminų rezultatai yra geri. Turime ir penktąjį šimtuką. Už valstybinį anglų kalbos brandos egzaminą jį gavo Renaldas Abadauskas. Jį mokė anglų kalbos mokytoja metodininkė Stasė Mažučiūnienė. Tai vienas iš penkių šimtukų šiais mokslo metais gautų rajone, antrasis šimtukas už anglų kalbą gimnazijos istorijoje. Anglų kalbos valstybinį brandos egzaminą puikiai laikė ir kai kurie kiti abiturientai. Gvidas Šniolis už šį egzaminą gavo 97 balus, Modestas Petraitis – 92, Žygimantas Skrebė – 86 balus. Už matematikos valstybinė brandos egzaminą Gvidas Šniolis gavo 98 balus, Karolis Grigaliauskas – 90. Už biologijos valstybinį brandos egzaminą Karolis Grigaliauskas ir Rūta Utakytė gavo po 86 balus. Gerai įvertintos ir daugelio kitų abiturientų žinios.

Abiturientas Gvidas Šniolis per paskutiniuosius dvejus metus tapo 3 rajoninių olimpiadų, konkursų prizininkas. Abiturientas Karolis Grigaliauskas – dviejų rajoninių olimpiadų laimėtojas. Jis dalyvavo matematikų olimpiados respublikiniame ture.

Už puikius mokymosi rezultatus, aktyvų dalyvavimą olimpiadose ir konkursuose abiturientai Gvidas Šniolis ir Rūta Utakytė  apdovanoti Radviliškio rajono mero Padėkos raštais.

Palinkėkime abiturientams sėkmės visur ir visada, o pirmiausia teisingai pasirinkti būsimą gyvenimo kelią.