Olimpiadų nugalėtojų pagerbimo šventė

Gegužės 25 d. Radviliškio Kultūros centre vyko puikus renginys – respublikinių ir rajono olimpiadų nugalėtojų ir juos rengusių mokytojų pagerbimo šventė, į kurią iš mūsų mokyklos buvo pakviesti dalyvauti 8 mokiniai (Ieva Jarašiūnaitė, Austėja Mockutė, Justinas Šukys, Gvidas Šniolis, Benas Blovieščius, Gytis Gavriluca, Petras Šukutis, Edmundas Kubilius) ir 9 mokytojai (Povilas Mockus, Lionė Hofmanienė, Ancė Skarbalienė, Gražina Naudužienė, Irena Mockuvienė, Rita Matuzienė, Stasė Mažučiūnienė, Saulius Kryžanauskas, Almonė Sakalauskienė).

 

Mes džiaugiamės, kad esame trejetuke tarp mokyklų, parengusių daugiausiai rajono olimpiadų prizininkų. Mokyklos direktoriui Vytautui Jarašiūnui buvo įteiktas Padėkos raštas už rezultatyvų gabiųjų mokinių ugdymą.

Šioje šventėje paskelbta, kad mūsų mokyklos 9 klasės mokinė Ieva Jarašiūnaitė išrinkta pažangiausia ir geriausia moksleive. Ji rajono mokinių tarpe laimėjo daugiausiai prizinių vietų įvairių dalykų olimpiadose. Europos Parlamento narė Vilija Blinkevičiūtė Ievai padovanojo kelionę į Europos Parlamentą Briuselyje. Ievą pasveikino ir Baltijos Asamblėjos prezidentas, LR Seimo narys dr. Paulius Saudargas ir įteikė vertingą dovaną.

Visi šventėje dalyvavę mokiniai ir mokytojai buvo apdovanoti Padėkos raštais, dovanėlėmis, gėlėmis.