5-6 klasių „Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ komanda varžybų finale

Mūsų mokyklos 5-6 klasių mokinių komanda „Dąsūs, stiprūs, vikrūs“ varžybose pasiekė finalą!

2013-2014 m. m. Lietuvos mokinių olimpinio festivalio kaimo vietovių mokyklų 5-6 klasių „Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ varžybų pirmasis etapas vyko Baisogalos gimnazijoje vasario 27 d. Čia susitiko keturios komandos: Pašušvio pagrindinės, Sidabravo ir Šiaulėnų Marcelino Šikšnio vidurinių mokyklų ir Baisogalos gimnazijos. Nesulaukę didesnio pasipriešinimo, pirmąją vietą laimėjo šiaulėniškiai.

Zoninės varžybos vyko kovo 8 d. Raseinių sporto centro salėje. Į jas atvyko trijų rajonų komandos-nugalėtojos: Kelmės rajono Šaukėnų Vlado Pūtvio-Putvinskio, mūsų mokyklos bei Raseinių rajono Viduklės Simono Stanevičiaus gimnazijos komandos. Parodę geriausius rezultatus visose estafetėse, mūsų mokyklos jaunieji sportininkai laimėjo pirmąją vietą.

Tarpzoninės varžybos vyko kovo 22 d. Šiaulių rajono Ginkūnų Sofijos ir Vladimiro Zubovų pagrindinėje mokykloje. Trys komandos: Plungės rajono Platelių gimnazijos, mūsų mokyklos ir varžybų šeimininkų, – kovojo dėl teisės patekti į varžybų finalą. Po atkaklios kovos pirmąją vietą laimėjo mūsų mokyklos komanda. Ji ir vyks į finalines varžybas.

Mūsų mokyklos mokinius varžyboms rengia kūno kultūros vyresnysis mokytojas Virginijus Kečioris. Praėjusiais mokslo metais šiaulėniškiai taip pat pateko į finalą ir užėmė trečiąją vietą.

Kovo 25 d. mokyklos direktorius Vytautas Jarašiūnas susitikęs su komandos dalyviais pasidžiaugė pasiektu laimėjimu ir palinkėjo sėkmės finale. Komandai buvo įteiktas saldus prizas.