Padėkos diena

Gegužės 15 ir 20 dienomis mokykloje vyko tradicinė Padėkos dienos šventė. Į ją buvo pakviesti geriausių ugdymo rezultatų pasiekę mokiniai ir juos rengę mokytojai. Už puikų mokymąsi, aukštus rezultatus, pasiektus įvairių dalykų olimpiadose, aktyvią popamokinę veiklą mokyklos Padėkos raštu apdovanota 11 klasės mokinė Ieva Jarašiūnaitė. Jai buvo įteikta ir direktoriaus pavaduotojos Almonės Sakalauskienės įsteigta kasmetinė premija. Už puikius rezultatus, pasiektus rajoninėse olimpiadose apdovanoti 12 klasės mokiniai Gertrūda Budreckaitė, Audrius Balinskas, Žiedūnė Grigaliauskaitė, Austėja Mockutė, 9 klasės mokinys Gvidas Šniolis, dešimtokė Gabrielė Arlauskaitė, septintokė Judita Janužaitė, šeštokė Vida Trinkaitė, penktokė Aistė Pociutė.

Olimpiadų ir konkursų prizininkus ruošę mokytojai nusifotografavo su mokyklos direktoriumi.

Pagerbta ,,Drąsūs, stiprūs, vikrūs" 5-6 klasių komanda (mokytojas Virginijus Kečioris), kuri respublikoje laimėjo trečiąją vietą. Apdovanoti šaunieji folklorinių šokių šokėjai (mokytoja Džiuljeta Ragauskienė), puikiai pasirodę rajoninėse ir respublikinėse ,,Patrepsynė 2014" varžytuvėse: 2 klasės mokinė Dovilė Zamaraitė ir 4 klasės mokinys Orintas Stradomskis baigiamajame ture buvo išrinkti šauniausia pora.

Renginio metu septintos klasės mokiniai pristatė savo nuveiktą veiklą dalyvaujant ,,Kūrybinių partnerysčių" projekte, padėkojo savo vadovams mokytojai Daliai Zablockienei, kūrybos agentei Vaidai ir kuriančiam praktikui Arūnui.

Apdovanota iš viso apie pusantro šimto mokinių už puikius mokslo rezultatus, lankomumą, sportinius pasiekimus, aktyvią popamokinę ir meninę veiklą.

Daugiausiai olimpiadininkų parengė fizikos ir informatikos mokytojas Povilas Mockus – iškovotos net 6 prizinės vietos.

Padėkos raštai buvo įteikti ir kai kuriems tėveliams už bendradarbiavimą su mokykla ir suteiktą paramą.

Visi šventės dalyviai buvo pakviesti prie saldaus vaišių stalo.