Šimtukas už matematikos brandos egzaminą

Jau antrasis vasaros mėnuo. Visi mokiniai atostogauja. Tik abiturientai su nekantrumu laukia brandos egzaminų rezultatų. Šiandien mus pasiekė džiugi žinia. Abiturientas Audrius Balinskas už matematikos valstybinį brandos egzaminą gavo 100 balų. Džiaugiamės kartu su Audriumi ir nuoširdžiai jį sveikiname. Tai antrasis šimtukas už matematiką ir trečiasis šimtukas iš visų mokomųjų dalykų, kuriuos gavo mūsų mokyklos abiturientai nuo pat valstybinių brandos egzaminų laikymo pradžios. Audriaus Balinsko matematikos mokytoja Rita Matuzienė.

Sveikiname taip pat ir abiturientę Austėją Mockutę, už matematikos valstybinį brandos egzaminą gavusią 92 balus, geriausiai iš mūsų mokyklos abiturientų lietuvių kalbos ir literatūros ir biologijos valstybinius egzaminus išlaikiusią ir gavusią gana aukštus šių brandos egzaminų įvertinimus abiturientę Žiedūnę Grigaliauskaitę.

  

Papildyta.  Valstybinį fizikos brandos egzaminą geriausiai iš mūsų mokyklos abiturientų išlaikė Audrius Balinskas ir gavo gana aukštą įvertinimą – 91 balą.