Europos judėjimo savaitė

Lietuvos tautinis olimpinis komitetas ir Lietuvos olimpinė akademija organizavo visuotinę akciją „Europos judėjimo savaitės bėgimą“ bendrojo ugdymo įstaigose. Šioje akcijoje dalyvavo ir mūsų gimnazijos ugdytiniai, vadovaujami mokytojų Dalios Balčiūnienės, Mildos Visockienės ir Virginijaus Kečiorio.

Rugsėjo 23 d. vykusio bėgimo dalyviai buvo suskirstyti į 4 grupes. Pirmajai grupei priklausė ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupių ugdytiniai. Jie bėgo 250 m. Antroje grupėje buvo 1-4 klasių mokiniai. Pradinukai bėgo 500 m. Trečiai grupei priklausė 5-8 klasių mokiniai ir bėgo 800 m. Ketvirtai grupei priklausė gimnazinių klasių mokiniai ir bėgo 1000 m.

Pirmojoje ir antrojoje grupėje bėgo 96 bėgikai, trečiojoje ir ketvirtojoje – 97. Kiekvienos amžiaus grupės 5 greičiausiai atbėgę berniukai ir 5 greičiausiai atbėgusios mergaitės buvo apdovanotos.

Rugsėjo 28 d. iš ryto visus gimnazijos moksleivius į sporto aikštyną kvietė linksmai skambanti muzika, kur vyko masinė mankšta. Mankštą vedė IV klasės gimnazistai. Pasimankštinę mokiniai nusifotografavo sudarydami žodį „Sportas“.