Naktis mokykloje

Vasario 11 d. vakare ir naktį gimnazijos patalpos neištuštėjo. Vyko renginys „Naktis mokykloje“. Jo programa buvo labai turtinga. Renginį vedė Ne Dzin klubas ir mokytoja Svetlana Trigarceva. Vedėjams padėjo socialinė pedagogė Laima Šlekienė, muzikos mokytojas Laimonas Grebliauskas, kūno kultūros mokytojas Virginijus Kečioris, dailės mokytoja Zita Jarašiūnienė, klasių auklėtojai.

Po registracijos vyko renginio atidarymas. Mokiniai buvo supažindinti su programa, taisyklėmis. Po to vyko priesaika, apšilimo žaidimai, buvo formuojamos komandos. Po įžanginės dalies vyko komandinės varžytuvės, skirtos Vasario 16-ajai – Lietuvos valstybės atkūrimo dienai (protmūšis, situacijų vaidinimai, karaokė, kūrybinės užduotys, orientacinės varžybos ir kita).

Nuo 22 valandos iki vidurnakčio sporto salėje vyko komandinės sportinės varžybos (aklas tinklinis, aklas futbolas, estafetės). Nenorintieji sportuoti galėjo žiūrėti kino filmą arba dalyvauti fotosesijoje „Miega tik silpni“, kūno pieštynėse ar meno dirbtuvėse.

Po skanių naktipiečių vyko teatralizuotas pasimatymų šou „Kitas“.

Nuo antros iki ketvirtos valandos nakties teminiai naktišokiai. Juose nedalyvaujantys galėjo stebėti kino filmą arba dalyvauti stalo žaidimų turnyre. Likusį laiką iki ryto renginio dalyviai bendravo klasėse, ilsėjosi, o ne vienas ir snaudė. Tik 6 valandą ryto galima buvo išvykti į namus.