Aptarti I pusmečio ir II trimestro rezultatai

Neseniai baigėsi I pusmetis. Pusmečiais mūsų gimnazijoje mokosi 1-4 ir III-IV gimnazinių klasių mokiniai. Gerų mokymosi rezultatų I pusmetį pasiekė III gimnazinės klasės mokiniai Auksė Grebliauskaitė, Modestas Petraitis, Gvidas Šniolis, Rūta Utakytė, IV gimnazinės klasės mokinės Gabrielė Arlauskaitė, Vilma Daujotaitė, Arūnė Kanovaitė, Viktorija Remeikaitė. Gimnazijos direktorius Vytautas Jarašiūnas susitiko su geriausiai besimokančiais gimnazistais savo kabinete, jiems įteikė Padėkos raštus ir aptarė problemas, kurias iškėlė pokalbyje dalyvavę mokiniai.

Padėkos raštai įteikti ir puikiai gimnaziją lankiusioms mokinėms Gintarei Ivinskaitei (IVg) ir Simonai Labinaitei (IIIg).

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Almonė Sakalauskienė įteikė gimnazijos Padėkos raštus ir saldžius prizus geriausiai besimokiusiems 1-3 klasių mokiniams: Deividui Maciejauskui, Evai Šimkutei, Vaigintei Sinušaitei, Kamilei Vičiutei, Vaivai Daujotaitei, Gabrielei Grebliauskaitei, Matui Poškui. Padėkota ir gerai besimokantiems (7), ir puikiai gimnaziją lankantiems (15) 1-4 klasių mokiniams.

Vasario 29 dieną baigėsi II trimestras 5-8 ir I-II gimnazinių klasių mokiniams. Vien 9-10 balų trimestrinius įvertinimus turi tik dvi mokinės: penktokė Ramunė Grebliauskaitė ir I gimnazinės klasės mokinė Judita Janužaitė. Jos apdovanotos gimnazijos Padėkos raštais. 

Už gerą mokymąsi Padėkos raštai įteikti 19 mokinių, o už puikų gimnazijos lankymą – 16 mokinių. Visiems įteikti ir saldūs prizai.