Naktis mokykloje

Jau ketvirtą kartą gimnazijos mokiniai kartu praleido naktį mokykloje. „Nedzin“ klubas, vadovaujamas mokytojos Violetos Levickienės, balandžio 6 d. pakvietė linksmai ir turiningai praleisti naktį. Į renginį susirinko dauguma mokinių. Net penktokai, kurie jau atostogavo, sudarė savo komandą ir ištvermingai sulaukė ryto.

Iš pradžių klasių laukė orientacinės varžybos po mokyklą. Dalyvavo visų klasių mokinių ir klasių auklėtojų komandos. Kiekviena komanda turėjo surasti dešimt punktų ir atlikti įvairias užduotis, tarp kurių buvo gana kaprizingų ir reikalaujančių tam tikrų sugebėjimų.

Klasėms buvo skirta kūrybinė užduotis – su duotomis medžiagomis reikėjo aprengti modelį ir jį pristatyti. Geriausiu pripažinta I gimnazinės klasės „Panda“.

Vėliau vyko „Chorų karų“ varžytuvės, kurias organizavo muzikos mokytojas Laimonas Grebliauskas. Klasės iš anksto mokėsi pasirinktą dainą, stengėsi ją įdomiau pateikti ir skambiau sudainuoti. „Karus“ laimėjo penktokų ir II gimnazinės klasės chorai, nors ir kitų klasių atliekamos dainos skambėjo puikiai. Nugalėtojai buvo apdovanoti mokytojo Laimono prizais – tortais, o kitos komandos taip pat apdovanotos saldžiais prizais.

Kas norėjo sportuoti, judėti, parodyti ištvermę ar vikrumą, tie mokiniai rinkosi į sporto salę, kurioje jų laukė mokytojas Virginijus Kečioris. Vaikinų komandos žaidė krepšinį, kiti bandė rankų tvirtumą, žaidė stalo tenisą.

Labai populiari buvo karaokė, į kurią rinkosi dainų mylėtojai ir atlikėjai. Naktinėtojai galėjo žiūrėti filmą, kas dar turėjo jėgų, dalyvavo naktišokiuose.

Aptardami praleistą drauge naktį mokiniai sakė, kad ji pavyko ir buvo gana įdomu.