Tėvų konferencija

Paskutinį kalendorinio rudens vakarą gimnazija pakvietė tėvelius į netradicinį tėvų susirinkimą-konferenciją „Stipri bendruomenė – gera mokykla“. Susirinko gausus aktyvių ir neabejingų savo vaikų ugdymui mamų ir tėčių būrys. Pirmoje konferencijos dalyje išklausyti direktoriaus ir kitų pedagogų pranešimai apie bendradarbiavimo svarbą, vykdomą projektinę veiklą ir pasiektus rezultatus. Pasidžiaugta sėkmingai pasibaigusiu respublikiniu projektu „Visa mokykla šoka“. Vakaro svečiai – šaunus ir nepailstantis „Radvijos“ kolektyvas!

Antroje konferencijos dalyje darbas vyko grupėse. Tėveliai atliko kūrybines užduotis (šoko, dainavo, vaidino), kėlė problemas ir ieškojo būdų kaip jas galima būtų išspręsti. Kartu dalyvavę gimnazijos šauniausieji šokėjai mokė savo tėvelius folklorinių šokių. Taip buvo duotas startas šių mokslo metų projektui „Visa mokykla šoka“.

Intensyvi ir kūrybiška veikla neprailgo. Laikas labai greitai prabėgo. Su gerom emocijom ir pakilia nuotaika konferencija baigė darbą. Kalbėta, kad tokių susitikimų reikia, nes kiekvienas turime gerų minčių ir idėjų ir tik drauge galime jas įgyvendinti.