Šventiniai renginiai

Šventiniai renginiai, skirti Lietuvos atkūrimo šimtmečiui, tęsiasi. Vasario 14 d. 5-8 klasių mokiniai susirinko į „Šimtmečio protmūšį“. Jį vedė istorijos mokytoja ekspertė Laima Maminskienė. Komandoms teko pasukti galvas ir prisiminti, apie ką buvo kalbėta pamokose, kur teko pabuvoti ir kokie vaizdai išliko atminty, ką žino iš knygų ir spaudos. Geriausiai sekėsi septintos klasės komandai.

Pradinių klasių mokiniai susirinko į popietę „Su meile Lietuvai“ Nors gripas išretino kai kurias klases, tačiau ištvermingiausieji susirinko pasveikinti savo Tėvynę jos gimtadienio proga. Skambėjo eilėraščių posmai, patriotinės dainos, kurių vaikus išmokė muzikos mokytojas Laimonas Grebliauskas. Geriausių rezultatų pasiekusiems mokiniams buvo įteikti gimnazijos padėkos raštai.

Į raginimą Lietuvos jubiliejinį gimtadienį švęsti linksmai ir išradingai atsiliepė ir mūsų gimnazijos bendruomenė. Vasario 14 d. buvo vykdoma akcija „100 vėliavų Lietuvos šimtmečiui!“. Mokiniai atsinešė trispalves ir suėję į būrį džiugiai pasveikino Lietuvą šimtmečio proga. Renginyje dalyvavo ir gimnazijos bendruomenę su švente pasveikino Šiaulėnų seniūnė Ieva Bliznikienė, taip pat kitos seniūnijos darbuotojos, bibliotekininkė Almutė Petrylienė.

Vasario 15 d. gimnazijoje tęsėsi šventiniai renginiai, skirti Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui. Padėkota mokiniams, kurie pirmąjį šių mokslo metų pusmetį šauniai padirbėjo ir pasiekė gerų rezultatų, puikiai lankė gimnaziją. Po to vyko akcija „Padainuokime Lietuvai“, kurios metu mokiniai kartu su muzikos mokytoju Laimonu Grebliausku iš visos širdies dainavo dainas apie Tėvynę ir džiaugėsi esantys drauge.