Mes sportuojame Lietuvai

Į gimnazijos sporto salę vasario 20 d. rinkosi moksleiviai, lankantys neformaliojo vaikų švietimo būrelius. Nors tuo metu mokiniams buvo atostogos, bet į draugišką futbolo turnyrą „Mes sportuojame Lietuvai“, skirtą Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui, susirinko gana daug komandų. Tai „Radviliškio“ komandos sportininkai iš Radviliškio, Grinkiškio Jono Poderio gimnazijos, mūsų gimnazijos ir mūsų gimnazijos Šaukoto skyriaus berniukų ir mergaičių komandos.

Šį turnyrą rėmė karatė klubo „Rytų kovotojas“ prezidentas Ernestas Mončauskas, turnyrą vykdė ir jam vadovavo mūsų gimnazijos kūno kultūros mokytojai metodininkai Dalia Balčiūnienė ir Virginijus Kečioris, teisėjavo Mindaugas Urbonavičius ir jo treniruojami sportininkai.

Vyko karštos kovos. Jaunieji futbolininkai demonstravo išmoktus technikos ir taktikos veiksmus, stebėjo gražų priešininkų komandų žaidimą. Ilgai vyko turnyras, bet niekas niekur neskubėjo, tarp moksleivių užsimezgė draugystė, naujos pažintys.

Sulaukta ir smagiausia akimirka – apdovanojimai. Mergaičių grupėje nugalėjo Grinkiškio Jono Poderio gimnazijos komanda, antros liko mūsų gimnazijos Šaukoto skyriaus sportininkės, trečios liko mūsų gimnazijos sportininkės.

Berniukų grupėje nenugalimi buvo Radviliškio miesto komandos „Radviliškis“ sportininkai, antroji vieta atiteko Grinkiškio Jono Poderio gimnazijos berniukų pirmajai komandai, trečioji vieta – tos pačios gimnazijos antrajai berniukų komandai. 

Visos komandos prizininkės buvo apdovanotos taurėmis, diplomais, o sportininkai – medaliais. Nepakliuvusių į prizininkus komandų sportininkai apdovanoti padėkos raštais už dalyvavimą draugiškame futbolo turnyre.