Atidaryta atnaujinta sporto salė

Ilgai laukė mūsų gimnazijos bendruomenė gruodžio 3-iosios. Tą dieną gimnazijoje atidaryta atnaujinta sporto salė. 

Laukti tikrai buvo ko. Prieš 42 metus statytoje sporto salėje žiemą kartais būdavo tik 3, 5 ar 7 laipsniai šilumos. Sporto salės grindys linguodavo, dušų durys buvo užkaltos, nes visa jų įranga buvo taip susidėvėjusi, kad apie naudojimąsi dušais negalėjo būti net kalbos.

Medinės sporto salės grindys pakeistos šiuolaikine danga, pakeista šildymo sistema, atnaujintas ir apšiltintas stogas, įrengti dušai. Sporto salė tapo šilta, šviesi, jauki, estetiška.

Gausiais plojimais mokiniai sutiko į šventę atvykusius svečius:Radviliškio rajono savivaldybės merą Antaną Čepononį, LR Seimo narį Aurimą Gaidžiūną, Radviliškio rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotoją Liną Juozapaitytę, Šiaulėnų seniūnijos seniūnę Ievą Bliznikienę, Šiaulėniškių, Acokavų, Žeimių, Kunigiškių bendruomenių vadovus ar atstovus.

Simbolinę juostelę perkirpo savivaldybės meras Antanas Čepononis, LR Seimo narys Aurimas Gaidžiūnas ir gimnazijos direktorius Vytautas Jarašiūnas. Vyko linksmųjų estafečių varžybos. Po to gražių palinkėjimų pasakė ir dovanas gimnazijos sportininkams įteikė svečiai.

Gimnazijos bendruomenė nuoširdžiai dėkoja Radviliškio rajono savivaldybės tarybai, savivaldybės merui Antanui Čepononiui už nuolatinį rūpinimąsi gimnazijos problemomis ir pagalbą jas sprendžiant, už lėšų skyrimą sporto salės, jos inventoriaus ir įrangos atnaujinimui. Tikimės, kad šioje salėje pradės savo sportinį kelią ne vienas žymus būsimasis sportininkas.