Kalėdiniai renginiai

Kalėdinis šeimų turnyras. Į taip pavadintą renginį susirinko pradinių klasių mokiniai su mokytojomis ir savo tėveliais. Netradicinės užduotys, krepšinis kitaip, mįslės, kryžiažodžio sprendimas. Šventinę nuotaiką vaikams dovanojo pas juos atvykęs Kalėdų Senelis. Šaunus gi tas Kalėdų Senis – jis ir mankštą pravedė, ratelius organizavo, dalyvavo estafetėse ir net dovanų visiems davė.

Į Kalėdinį renginį susirinkę 5-7 klasių mokiniai buvo nusiteikę šventiškai, pasirengę įvairioms atrakcijoms, nes irmąją popietės dalį vedė linksmasis Domas. Savo auklėtojas Stasę, Gražiną ir Virgiliją mokiniai šventiškai papuošė, vyko linksmoji estafetė, balionų mūšis. Antrąją renginio dalį vedė septintokai. Klasės prisistatė, atliko linksmas ir kūrybines užduotis, klaidžiojo labirintu.

Į Kalėdinį muzikos ekspresą vyresniuosius mokinius sukvietė ketvirtokai gimnazistai ir jų auklėtoja Dalia Zablockienė. Renginio vedėjai Kamilė ir Benas keliavo laiko traukiniu ir kvietė klases pristatyti atitinkamo laikotarpio muziką ir šokį. Klasės pasirodė nuotaikingai. Viso vakaro metu skambėjo gera muzika, puiki nuotaika garantavo sėkmę. Dokojame visiems mokiniams ir klasių auklėtojams už puikiai praleistą vakarą.

Gimnazijos Tyrulių skyriaus mokinius ir jų tėvelius pasitiko Kiškienė. Visi pasitarę, leidosi ieškoti Kalėdų senelio. Ir rado jį kartu su nykštukais besisvečiuojantį Tyrulių bibliotekoje. Kalėdų senelis papasakojo kaip atkeliavo. Vėliau visi kartu žaidė lietuvių liaudies žaidimus-ratelius, atspėjo Kiškienės užmintas mįslesir įveikė paruoštas įvairias užduotis. Kalėdų senelis visus vaikučius apdovanojo dovanėlėmis.